VIDEO - Asfaltul turnat de câteva zile pe o stradă la Vatra Dornei se poate îndepărta uşor cu mâna

Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Asfaltul turnat săptămâna aceasta pe o stradă din Vatra Dornei se poate îndepărta foarte uşor cu mâna, o demonstraţie fiind făcută de câţiva localnici revoltaţi pe modul în care s-a făcut lucrarea. Potrivit MEDIAFAX, primarul oraşului susţine că este vorba numai de un strat de egalizare şi că lucrările nu sunt gata.

Modernizarea a 10 kilometri de străzi din oraşul Vatra Dornei a început în urmă cu câteva zile. Lucrările sunt efectuate de o firmă din Bistriţa-Năsăud, care a câştigat licitaţia organizată de primărie.

După ce a fost turnat primul strat de asfalt, localnicii, revoltaţi de modul în care a lucrat compania, au postat filmuleţe pe Facebook din care se vede cum asfaltul abia turnat se poate îndepărta cu mâna, foarte uşor.

„Asfaltul de la Vatra Dornei… Nu îl ridic prea tare că ajungem la barieră…”, se aude, în filmul postat pe reţeaua de socializare, comentariul bărbatului care îndepărtează cu foarte mare uşurinţă asfaltul abia turnat pe una dintre principalele străzi din oraş.

După apariţia imaginilor, primarul oraşului, Ilie Boncheş, a reacţionat şi susţine că asfaltarea nu este finalizată în zona respectivă şi că stratul turnat este unul de egalizare.

 

Image