fbpx

Ambulanță în misiune lovită de un camion-școală, în timpul examenului auto

O ambulanţă care se afla în misiune pentru a prelua o pacientă însărcinată a fost lovită de un camion-şcoală în municipiul Vaslui. Bărbatul care a provocat accidentul susţinea proba practică a examenului de obţinere a permisului auto, potrivit Mediafax.

Din cauza lipsei de experienţă, candidatul care susţinea, sâmbătă, proba practică a examenului de obţinere a permisului auto a frânat brusc camionul-şcoală, în faţa autospecialei.

"Au fost implicate o ambulanţă a Serviciului de Ambulanţă Judeţean, care se deplasa la o intervenţie în localitatea Gârceni şi un autocamion folosit de şcolile de şoferi. Ambulanţa era în misiune, cod galben, mergea să preia pe cineva, erau în maşină şoferul şi o asistentă medicală, se deplasa într-o suburbie a municipiului Vaslui, pe direcţia Vaslui-Bacău, pe strada Mihail Sadoveanu. Mergea în regim prioritar, avea pornite semnalele acustice şi luminoase. Pe strada Mihail Sadoveanu a lovit un autocamion-şcoală. Nu au rezultat victime. Ambulanţa era condusă de un şofer de 54 de ani, din Vaslui, iar acel autocamion era condus de un bărbat de 21 de ani, din Vaslui, se derula un examen. Se pare că autocamionul ar fi avut o oprire neregulamentară, care a cauzat evenimentul", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghiţă, pentru Mediafax.

Foto cu caracter ilustrativ

Image
Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.