fbpx

Bărbat decedat pe stradă, după ce a refuzat să meargă la spital

Bărbat decedat pe stradă, după ce a refuzat să meargă la spital

Image
Image

Un bărbat de 47 de ani a fost găsit, marţi, decedat pe o stradă din municipiul Bârlad, după ce acesta s-ar fi deplasat spre Spitalul de Urgenţă "Elena Beldiman", dar a refuzat să intre în unitatea medicală pentru consult.

Potrivit AGERPRES, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui au declarant că bărbatul se simţea rău, iar la îndemnul soţiei şi împreună cu aceasta, a mers la unitatea sanitară. Ulterior acesta nu a mai vrut să intre în spital şi a spus că pleacă la serviciu. Femeia a plecat apoi spre casă. Bărbatului i s-a făcut rău şi a căzut pe stradă, fiind observat de trecători.

"În data de 25 ianuarie, Poliţia municipiului Bârlad a fost sesizată cu privire la faptul că un bărbat se afla căzut pe strada Roşiori, din municipiul Bârlad. Din primele verificări s-a stabilit faptul că este vorba despre un bărbat în vârstă de 47 de ani, din municipiul Bârlad. La examinarea sumară a cadavrului s-a constatat că acesta nu prezintă urme de violenţă. Cadavrul bărbatului a fost ridicat şi transportat la Serviciul de Medicină Legală Vaslui în vederea efectuării necropsiei", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Mihaela Manoliu, potrivit sursei citate.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

Foto ilustrativ, Digi24.ro.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră! 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.