Beția, motivul care i-a întunecat mințile bătrânului care și-a ucis soția și fiul

Beția, motivul care i-a întunecat mințile bătrânului care și-a ucis soția și fiul
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Bătrânul din Vaslui care a fost implicat într-un accident rutier după ce și-a omorât familia a spus anchetatorilor că și-a ucis soția și fiul pentru că nu mai suporta să-i vadă mereu beți. Potrivit vremeanoua.ro, bărbatul mergea să se sinucidă când a avut accidentul în urma căruia a fost prins.

Bătrânul și-a omorât soția și fiul cu securea pentru că nu mai suporta să-i vadă mereu beți, după ce i-a găsit duminică dormind în aceeași cameră, amândoi în stare avansată de ebrietate.


Bătrânul se certase cu cei doi cu o seară înainte, reproșându-le din nou faptul că beau prea mult.  Duminică dimineața soția și fiul lor au luat-o de la capăt, bând cot la cot, ca de obicei. Când i-a găsit, ca de obicei, beți, bărbatul ar fi cedat nervos: a luat secure și i-a lovit în timp ce dormeau.

După comiterea faptei, a mai stat alături de cadavre jumătate de oră, apoi s-a urcat în mașină și a plecat la drum cu gândul să se sinucidă printr-un accident rutier. Pe raza localității Costești s-a răsturnat cu mașina pe camp. A suferit doar răni ușoare, care nu i-au pus viața în pericol. Bărbatul și-a mărturisit faptele în fața anchetatorilor. El a fost arestat pentru 30 de zile.
Potrivit sursei citate, pedeapsa minimă pentru faptele sale ar fi de 15 ani, dar ținând cont de vârsta înaintată și circumstanțele cazului este foarte posibil ca judecătorii să fie mai indulgenți cu făptașul.

Foto: vremeanoua.ro.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Image