fbpx

Carmangerie ilegală, care procesa tone de carne în condiții mizere, descoperită de ANSVA

Carmangerie ilegală, care procesa tone de carne în condiții mizere, descoperită de ANSVA

Image
Image

O carmangerie ilegală a fost descoperită în Vaslui. Tone de carne erau preparate acolo în condiții mizere. Autoritățile au închis afacerea și au dat și o amendă de 20.000 de lei. Inspectorii avertizează să cumpăram carne doar din magazine autorizate și să fim foarte atenți la falșii producători de produse tradiționale.

"De pe Facebook s-a sunat la acest fals producător de produse tradiționale și când s-au deplasat inspectorii la fața locului au constatat tone de carne congelată în condiții insalubre. Peste 5 carcase de porc proaspăt sacrificate, necontrolate sanitar-veterinar", a declarat Mihai Ponea, director general ANSVSA.

Carmangerie închisă de inspectorii sanitari

"În acest moment a fost închisă și predate informații și către celelalte organe abilitate pentru a se lua măsurile de rigoare ce se impun, pentru că punem în pericol sănătatea publică prin aceste locuri", a mai declarat directorul Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor, citat de Digi24.

"În această perioada să achiziționăm alimente și în special produse din carne din locuri special amenajate și autorizate", a mai transmis acesta.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.