Crimă terifiantă: Doi frați și-au ucis unchiul despicându-i capul cu securea

Crimă terifiantă: Doi frați și-au ucis unchiul despicându-i capul cu securea
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Crima s-a petrecut luni noaptea, într-un sat din Vaslui, unde doi frați gemeni l-au omorât pe fratele tatălui lor, cu o secure. Mama celor doi, care au 29 de ani, îl chemase pe cumnatul ei ca să încerce să-i liniștească.

Omul a fost abordat încă de la poartă, iar cu o lovitură de secure, frații Ionuț și Costel l-au omorât pe loc, despicându-i capul în două.
Martorii spun că lovitura a fost atât de puternică încât capul victimei era tăiat până la gât. “Așa ceva eu nu am mai văzut în viața mea. Acum regret că m-am dus să văd despre ce e vorba pentru că imaginea aia mă va urmări mult timp de acum înainte. Se știa că erau puși pe certuri și bătăi tot timpul, tatăl lor nu scăpa niciodată de pumnii lor. Cel care mai aplana conflictele era Constantin, unchiul lor. L-au omorât dintr-o singură lovitură de secure. Avea capul despicat de la creștet până la gât, atât de puternică a fost lovitura”, a declarat un vecin al familiei Axinte potrivit vremeanoua.ro.

După comiterea crimei, cei doi frați au fugit de la locul faptei.

Polițiștii vasluieni au reușit să pună mâna pe cei doi frați care și-au ucis unchiul cu o lovitură de secure. Ionuț și Costel Axinte au fost găsiți în satul Rediu, în clopotnița unei biserici. Aceștia au fost încătușați de către oamenii legii și duși la audieri. Cazul a intrat acum în atenția procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui.

Sursă foto vremeanoua.ro.

Image