Crimă urmată de sinucidere, la Vaslui

Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Doi concubini, în vârstă de 57 de ani, respectiv 61 de ani, au fost descoperiți, azi-noapte, decedați în locuință. Cei doi au fost găsiți chiar de fiica femeii, în jurul orei 2.00, la trei ore după ce plecase de acasă.

Ea și-a găsit mama întinsă pe pat, plină de sânge, iar pe concubinul de 60 de ani l-ar fi întins pe jos, cu un cuțit înfipt în burtă, scrie vremeanouă.rohttp://www.vremeanoua.ro/crima-dubla-groaznica-la-corni-albe%c8%99ti.

Fata doi a sunat după ajutor și, în scurt timp, la fața locului au ajuns echipaje ale ambulanței, dar și polițiști. Din păcate, medicii nu au putut decât să constate decesul. Din primele cercetări efectuate la fața locului s-a stabilit faptul că bărbatul și-ar fi înjunghiat concubina, apoi s-ar fi sinucis.

Cei doi nu erau căsătoriți legal, trăiau de ceva timp în concubinaj și, potrivit vecinilor, duceau o viață dezorganizată: nu munceau, consumau deseori alcool și făceau scandal.

Vecinii au povestit, pentru presa centrală, că ultima ceartă ar fi putut izbucni pe fondul geloziei, fiindcă femeia i-ar fi reproșat concubinului său că-i face avansuri fiicei ei, de 30 de ani.

Cazul este acum cercetat de procurorii criminaliști din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui. Rămâne de văzut ce vor stabili aceștia.

 

Image