Gest barbar. Un bărbat s-a răzbunat pe fosta nevastă omorându-i cățelușul

Gest barbar. Un bărbat s-a răzbunat pe fosta nevastă omorându-i cățelușul
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Un câine din rasa Bichon Maltese a fost găsit ucis în curtea unei femei. Animalul fusese înjunghiat de fostul soț al femeii, care, beat fiind, a vrut să-i dea acesteia o lecție de neuitat.
Bărbatul, de altfel despărțit de aproape zece ani de soția lui, după ce a consumat o cantitate foarte mare de băuturi alcoolice, acesta a mers la locuința femeii, unde a făcut un scandal monstru. Și nu s-a mulțumit doar cu atât: a intrat în curte, a furat câinele și i-a tăiat gâtul cu un cuțit, provocându-i moartea. Potrivit vremeanoua.ro, pe fir au intrat polițiștii Biroului Protecția Animalelor Vaslui, care au documentat și probat activitatea infracțională a bărbatului, bănuit de comiterea infracțiunii de uciderea animalelor, cu intenție, fără drept. Potrivit acestora, incidentul a avut loc sâmbătă, în data de 10 decembrie.

“În urma cercetărilor efectuate, polițiștii vasluieni au stabilit că, la data de 10 decembrie 2022, ora 13.00, pe fondul consumului de alcool, bărbatul s-ar fi deplasat la locuința soției, femeie de 51 de ani (de care este despărțit în fapt) și ar fi proferat amenințări la adresa ei.

Ulterior, în lipsa persoanei vătămate, bărbatul cercetat ar fi pătruns fără drept în curtea locuinței acesteia, ar fi sustras un câine din rasa bichon maltese și i-ar fi provocat leziuni în zona gâtului, cu un corp tăietor, ce i-ar fi produs moartea. Polițiștii vasluieni au emis față de bărbatul cercetat un ordin de protecție provizoriu, pe o perioadă de 5 zile. În aceeași zi, 10 decembrie 2022, ca urmare a administrării probatoriului, polițiștii au luat față de bărbatul cercetat măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore. Acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui pentru dispunerea unei măsuri preventive”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui conform sursei citate.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii vasluieni în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbatului, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “uciderea animalelor, cu intenție, fără drept”, “violarea de domiciliu” și “amenințare”.

 Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!  

Sursă foto vremeanoua.ro.

 

Image