O elevă a fost amenințată cu moartea de un necunoscut care i-a furat banii și telefonul

Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Tâlharii au început să opereze în voie la Bârlad, ziua în amiaza mare. Potrivit estnews.ro, în urmă cu câteva zile o elevă a fost deposedată de 50 de lei și un telefon. Un individ a văzut-o vorbind la mobil, a acostat-o, i-a pus mâna în gât și a obligat-o să-i dea telefonul și banii, amenințând-o cu moartea dacă țipă.

Incidentul s-a întâmplat între blocuri, lângă un market vecin cu un parc de joacă de lângă Școala „Episcop Iacov Antonovici”. Fata s-a speriat foarte rău, iar la scurt timp au apărut și colegele ei de clasă, cărora le-a spus prin ce a trecut.

„În data de 9 octombrie, la ora 11.35, pe apelul de urgență 112, o femeie de 41 de ani din Bârlad a sesizat faptul că fiica sa de 13 ani a fost agresată de o persoană care i-a sustras din geantă un portofel cu bani. Polițiștii fac cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie”, a declarat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, potrivit sursei citate.

Reprezentanții Poliției roagă populația să fie mai vigilentă, iar atunci când observă astfel de fapte de tâlhărie, să le sesizeze imediat pe numărul de urgență 112. Oricând, un om poate fi ajutat dacă există empatie din partea semenilor lui.

Credit foto estnews.ro.

Image