fbpx

O femeie de 82 de ani a luat la palme un hoț care a intrat în casa ei, în miez de noapte, la furat

O femeie de 82 de ani a luat la palme un hoț care a intrat în casa ei, în miez de noapte, la furat

Image
Image

O bătrână din Vaslui a reușit să pună pe fugă un bărbat de două ori mai tânăr pe care l-a surprins în locuința ei, la furat. Femeia a dat dovadă de un curaj incredibil: l-a certat și l-a altoit pe hoț, alungându-l.

 

Bărbatul ar fi pătruns în casa femeii de 82 de ani, din localitatea vasluiană Vutcani, pentru a sustrage bani și alte valori, dar a fost surprins de proprietară, care a început să strige la el și să-l ia la palme. Hoțul bătut a plecat cu mâna goală, scrie vremeanouă.ro.

Ulterior, acesta a fost identificat de polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Banca, din cadrul Poliției Municipiului Bârlad. Bărbatul de 42 de ani, originar din Mureș și care locuiește fără forme legale în comuna Vutcani, județul Vaslui, este cercetat pentru tentativa de furt calificat.

Polițiștii au stabilit faptul că, în noaptea de 27/28 iulie, în jurul orei 2.00, individul ar fi pătruns în locuința unei femei, în vârstă de 82 de ani, din localitatea Vutcani, de unde ar fi încercat să sustragă sume de bani. „Bărbatul ar fi fost surprins de persoana vătămată, motiv pentru care și-ar fi asigurat scăparea, fără a sustrage bunuri sau valori. Sesizarea a fost primită în data de 29 a.c., la ora 09.05, prin 112, iar ca urmare a activităților specifice desfășurate, în aceeași zi, polițiștii au identificat și depistat persoana bănuită de comiterea infracțiunii. Față de bărbatul de 42 de ani a fost luată măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore. Ulterior, acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar, pe o perioadă de 60 de zile. Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbatului”, a precizat inspectorul de poliție Bogdan Gheorghiță, purtător de cuvânt al IPJ Vaslui, citat de vremeanouă.ro.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Foto cu caracter ilustrativ

 

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.