fbpx

Tânăr de 24 de ani, mort în urma unui pariu stupid

Tânăr de 24 de ani, mort în urma unui pariu stupid

Image
Image

Un pariu stupid i-a adus moartea unui tânăr de doar 24 de ani din județul Vaslui. Trei tineri au fost curioși să afle care poate consuma cea mai mare cantitate de alcool. Din păcate, la scurt, timp, unul dintre ei și-a pierdut viața.

Trei tineri din satul vasluian Duda, comuna Duda Epureni, au pus un pariu mortal: cine reușește să bea cea mai mare cantitate de alcool. Respectivul pariu a dus și moartea unuia dintre ei. Tânărul în vârstă de doar 24 de ani a fost găsit înghețat în șanțul de pe drumul de lângă casa unde s-a pus pariul.

Potrivit antena3.ro, un bărbat care lucrează în Belgia a dorit să facă un chef de despărțire cu prietenii lui. Printre petrecăreți s-a aflat și victima. Au pus mână de la mână și au cumpărat bere. Cum berea nu le-a fost de ajuns, au consumat și țuică.

Spre dimineață, tânărul a fost descoperit mort în șanțul din fata casei de către șeful de post din comuna Duda Epureni. Acesta a sunat de urgență la Ambulanță. În cauză a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă.

Rudele tânărului susțin că spre dimineață, cel mai probabil în urma unui conflict, victima ar fi fost scoasă din casa de ceilalți doi amici de pahar, în vârstă de 19, respectiv 21 de ani. Aceștia l-ar fi abandonat într-un șanț, dezbrăcat și aproape în comă alcoolică.

Marți, tânărul de 24 de ani a fost înmormântat în cimitirul din Duda. Polițiștii si procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Huși continuă cercetările cu cei doi tineri suspecți de omor din culpă pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc tragedia.

Foto spynews.ro.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră! 

Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.