Un bărbat şi-a măcelărit soţia şi fiul cu toporul, apoi a făcut accident de circulație

Un bărbat şi-a măcelărit soţia şi fiul cu toporul, apoi a făcut accident de circulație
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Un bărbat de 79 de ani a mărturisit că şi-a omorât soţia şi fiul, care avea handicap locomotor. Tragedia a avut loc duminică în satul Cornii Albești din judeţul Vaslui. După ce și-a omorât familia, bărbatul a făcut accident.

Bărbatul ar fi ajuns la capătul puterilor pentru că nu mai putea să aibă grijă de fiul bolnav. După crime, bărbatul a plecat cu maşina cu gândul să-şi pună capăt zilelor. Un accident rutier în zona Costești, județul Vaslui, a scos la iveală o crimă înfiorătore. Șoferul, care ieșise în decor cu mașina, le-a spus medicilor de pe ambulanță că și-a ucis soția și fiul acasă, la Cornii Albești.

Potrivit Antena 3.ro, o femeie a fost cea care a sunat la 112, după ce a observat pe marginea şoselei, o maşină căzută într-un şanţ, şoferul având mai multiple răni la faţă. La faţa locului au fost trimişi medicii, dar şi un echipaj de la Poliţia Rutieră. Oamenii legii aveau să afle detalii terifiante, odată ajunşi la faţa locului. Bărbatul, care era conştient le-a povestit poliţiştilor că voia să îşi pună capăt zilelor, după ce cu câteva ore înainte îşi măcelărise familia. Polițiștii vasluieni au precizat faptul că victimele au vârste de 79 de ani (mama) și 46 de ani (fiul).

Bătrânul de 79 de ani se află în custodia oamenilor legii

"La data de 05 decembrie 2021, ora 10.40, am fost sesizați, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la un accident rutier produs pe drumul național DN 24 din localitatea Costești, județul Vaslui, în care este implicat un autoturism înmatriculat în județul Vaslui, iar conducătorul auto, un bărbat din localitatea Corni-Albești, județul Vaslui, în vârstă de 79 de ani, prezenta pete de culoare brun-roșcată pe haine, despre care declară că aparțin soției și fiului său pe care i-ar fi omorât la domiciliu.

La fața locului s-au deplasat echipaje de polițiști din cadrul Serviciului Rutier și o echipă operativă de cercetare a Serviciului de Investigații Criminale Vaslui. La locuința din localitatea Corni-Albești, comuna Albești, județul Vaslui au fost găsite două persoane, o femeie în vârstă de 79 de ani și un bărbat în vârstă de 46 de ani, (soția și fiul) decedate. Acestea prezentau urme de violență la nivelul superior al corpului. Prezumtivul autor se află în custodia polițiștilor. Întrucât în urma cercetărilor efectuate în cauză a fost conturată suspiciunea comiterii unei infracțiuni contra vieții (omor), cercetările au fost preluate de către Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, competent să efectueze urmărirea penală", a transmis IPJ Vaslui potrivit sursei citate.

Foto: Antena3.ro.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Image