fbpx

Un bărbat din Vaslui mort de ciroză a fost ridicat din sicriu de polițiști, după un apel la 112

Un bărbat din Vaslui mort de ciroză a fost ridicat din sicriu de polițiști, după un apel la 112

Image
Image

Scenele incredibile s-au petrecut în localitatea Valea lui Bosie, comuna Tătărăni, la locuința bărbatului de 47 de ani, care a murit luni dimineață, după ce anterior fusese diagnosticat de medici cu ciroză hepatică. După un telefon la 112, la casa mortului a descins o echipă întreagă de anchetatori, împreună angajații de la Medicina Legală, alertați cu privire la faptul că bărbatul ar fi murit sugrumat.

Potrivit stirileprotv.ro citând Vremea Nouă, au urmate clipe terifiante, atât pentru mama defunctului, cât și pentru polițiștii prezenți la fața locului. Sub ochii familiei, decedatul a fost scos din sicriu, dezbrăcat și introdus într-un sac negru, și dus apoi la Medicina legală, pentru autopsie.

Potrivit sursei citate, dr. Valentina Maniu, ar fi refuzat refuzat să meargă la domiciliu, ca să constate decesul și a anunțat Primăria și familia că o consideră moarte suspectă, fără să știe de suferințele cronice ale propriului pacient, de evoluția stării sale de sănătate, deși îl avea în evidență.

Sora mortului a sunat la 112 să anunțe că doctorița refuză eliberarea certificatului de deces, astfel că polițiștii au început ancheta.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!  

Foto stirileprotv.ro.

Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.