Image

Un bărbat a mers la Spitalul din Huși unde un medic i-a spus că mai are foarte puțin de trăit

Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Conducerea Spitalului Municipal Huși a demarat o anchetă internă după ce familia unui pacient a acuzat un medic de comportament neprofesionist. Acesta a refuzat să-l trateze pe bolnav și i-ar fi spus că are metastază și foarte puțin timp de trăit.

Potrivit Realitatea de Vaslui, rudele au decis să-l transfere pe Nicolae Caraman la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, unde medicii au descoperit că hușeanul suferă de o boală respiratorie.
El a intrat imediat în sala de operație, iar acum se simte mult mai bine.
”La Huși, medicul ne-a spus din start că e în metastază şi că nu are rost să îl ţină acolo pentru că până dimineaţă oricum va muri. La Vaslui, am întrebat-o pe doamna doctor dacă are metastază da sau nu. A rămas uimită, când a auzit ce ne-a spus doamna doctor Dumitrache, de la Huși”, a declarat Rodica Caraman, sora hușeanului bolnav de insuficiență respiratorie.

Potrivit sursei citate, medicul Lucia Rotaru, managerul Spitalului Municipal Huşi, a precizat că a demarat deja propria anchetă și ”nu mai merg nici vorbele lor, nici vorbele medicului. E o anchetă pe care trebuie să o fac. Trebuie să iau puncte de vedere, trebuie să iau note explicative şi trebuie să iau măsuri dacă e aşa”.

Sursă foto Realitatea de Vaslui.

Image
Image