fbpx

Un bărbat de 51 de ani a murit, sâmbătă dimineață. Ambulanța trimisă la el a rămas împotmolită în noroi

Image
Image

Un bărbat în vârstă de 51 ani din localitatea Albești, comuna Delești, a decedat sâmbătă dimineață. Ambulanța care trebuia să ajungă la el a rămas împotmolită în noroaie, pe DC 105.

L-a fața locului a fost trimis un camion de la ISU pentru a scoate autospeciala din noroi. Autoritățile locale s-au mobilizat și ele, punând la dispoziție un buldoexcavator pentru a curăța drumul, potrivit vremeanoua.ro.

Cadrele medicale au ajuns în cele din urmă la pacient cu un autoturism de teren, însă nu au mai putut face nimic pentru acesta, bărbatul fiind declarat decedat, mai informează sursa citată.

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a declarat, în privința acestui caz, că bărbatul murise cu câteva ore înainte. „La 5:49 a fost un apel la 112 prin care se solicita ambulanţa pentru un bărbat aflat în stare de inconştienţă. La 5.54, ambulanţa porneşte spre locul intervenţiei, este vorba despre un echipaj terapie intensivă mobilă cu medic. Medicul de pe ambulanţă este şefa SMURD din Vaslui. La 6 şi 16 minute, ambulanţa se împotmoleşte la 600 de metri de locuinţa pacientului. Echipajul anunţă ISU care pregăteşte o şenilată, dar între timp cei de acolo au văzut că ambulanţa s-a impotmolit şi au trimis o maşină care avea tracţiune 4x4 să ia medicul şi echipamentul pentru a putea consulta pacientul. Pacientul avea rigiditate instalată de cel puţin 3 ore. Deci decesul se produsese înainte. Nu putem vorbi despre un deces pentru că nu a ajuns ambulanţa, pentru că a întârziat echipajul. În niciun caz”, a explicat Sorina Pintea, potrivit Mediafax.

Sursa foto: vremeanoua.ro

 

Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.