VIDEO - Două călugărițe de la Ghighiu au făcut show în centrul Vasluiului. Măicuțele păreau... aghezmuite - UPDATE

Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Două femei îmbrăcate în straie bisericești, care păreau a fi în stare de ebrietate, au făcut un scandal monstru, duminică după-amiază, în centrul municipiului Vaslui. Cele două măicuțe, care ar fi venit de la mănăstirea Ghighiu, din județul Prahova, cu destinația mănăstirea Hadâmbu din județul Iași, au scuipat și blestemat pe aproape toți vasluienii care le-au ieșit în cale, din cauza unei... pisici care a preacurvit, scrie vremeanouă.ro.

“Eu am crescut în mănăstirea Ghighiu, unde nu se face preacurvie, de mine a avut grijă măicuța Pavelina. Orașul ăsta e plin de hoți și de curve”, țipa una dintre femei, în gura mare.

Măicuțele au fost abordate de un polițist local, în zona Casei de Cultură, însă după două blesteme si o înjurătură, acesta și-a dat seama că nu poate face față de unul singur, așa că a chemat întăriri. O patrulă mobilă a Poliției Locale le-a abordat din nou pe cele două femei, lângă fostul magazin Central. Oamenii legii au întâmpinat mari probleme în a le legitima pe măicuțe și asta din cauza celei mai în vârstă, care îl vedea pe Necuratu’ în toate persoanele din jur. “Măicuță, Doamne și Stăpânul vieții mele, rugăciune! Lasă oamenii ăștia în pace! Lasă-l pe Sfântul Mina în pace! Sfântul Mina scrie buletinul”, i-a spus cealaltă femeie măicuței, în timp ce-i bătea o cruce mică, pe umăr, “Sfântului” de la Locală.

Întreaga tărășenie a fost relatată de jurnaliștii de la vremeanouă.ro, care au publicat și imagini surprinse în Vaslui, cu cele două călugărițe care ar proveni de la una dintre cele mai renumite mănăstiri din Prahova.

UPDATE - VIDEO - Două false măicuțe au terorizat Vasluiul. Una dintre ele a împins un bărbat pe șinele de cale ferată!

Sursa imagini: vremeanoua.ro

 

Image