VIDEO - Două false măicuțe au terorizat Vasluiul. Una dintre ele a împins un bărbat pe șinele de cale ferată!

Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Scene șocante, luni seară, în gara din Vaslui! Protagoniste au fost două femei în straie de măicuțe, care au terorizat orașul. Una dintre ele a împins, din senin, un bărbat care trecea pe lângă ea, de pe peron direct pe șinele de cale ferată. Cele două au plecat, apoi, de la fața locului, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, în timp ce bărbatul încerca disperat să urce înapoi pe peronul destul de înalt, evident lovit și având dificultăți să se miște. Un trecător l-a ajutat să plece de pe șine.

Imaginile publicate de Vremea Nouă seamănă izbitor cu cele surprinse la finalul lui 2017, într-o stație de metrou din București, când o tânără și-a pierdut viața după ce a fost împinsă în fața trenului de o  femeie cu probleme psihice.

Citiți și:  VIDEO - Două călugărițe care ar veni de la Ghighiu au făcut show în centrul Vasluiului. Măicuțele păreau... aghezmuite

Sursa citată a scris, inițial, că măicuțele ar fi de la Mănăstirea Ghighiu, din Prahova. Potrivit ActiveNews, însă, acestea nu ar avea nicio legătură cu vreun lăcaș de cult.

Cele două personaje turbulente nu ar fi fost "revendicate" de nicio mănăstire, iar unul dintre polițiștii locali care le-a legitimat a declarat că respectivele nici nu s-ar fi recomandat și nici nu au pretins vreodată că ar fi măicuțe.

”Cele două femei spun că ar veni din București și că vor să meargă să ajute la Mănăstirea Hadâmbu, în județul Iași. Nu au dovedit că ar fi măicuțe și nici nu au pretins acest lucru. Femeia mai tânără născută în localitatea Portari, județul Vaslui, iar cea mai în vârstă este din Galați”, a declarat unul din polițiștii care le-a legitimat pentru estnews.ro.

Sursa imagini: vremeanoua.ro

 

Image
Image