VIDEO | Tânăr rămas prins sub bord, după un accident violent în care maşina s-a făcut praf

VIDEO | Tânăr rămas prins sub bord, după un accident violent în care maşina s-a făcut praf
Un şofer a rămas încarcerat, cu picioarele prinse sub bordul maşinii, după un accident violent produs noaptea trecută în Bârlad (Foto: captură video ISU Vaslui)
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Doi tineri au ajuns la spital, după ce maşina în care se aflau s-a lovit de un stâlp. În urma acestui accident violent, şoferul a rămas încarcerat, cu picioerele prinse sub bordul maşinii, fiind scos de pompieri după o intervenţie de aproape 25 de minute.

Pompierii din Bârlad au intervenit în noaptea de marţi spre miercuri pentru descarcerarea unui tânăr rămas blocat în maşină, după ce a pierdut controlul volanului, iar autoturismul s-a lovit de un stâlp din beton, relatează Digi24. În urma impactului, şoferul, în vârstă de 22 de ani, a suferit o fractură deschisă şi a rămas cu picioarele prinse sub bordul maşinii.

Tânăr prins cu picioarele sub bordul maşinii, după un accident violent

"Detaşamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă, echipată cu module pentru descarcerare şi deblocare. În accident a fost implicat un autoturism în care s-ar fi aflat două persoane. La sosirea echipajului de intervenţie a fost găsit un autoturism avariat în care se afla un bărbat încarcerat. Victima avea picioarele prinse sub bord. După aproximativ 25 minute, victima a fost descarcerată. În tot acest timp, bărbatul a fost asistat medical de personalul care deservea staţia de ambulanţă din Bârlad", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui, Marius Stanciu.

Potrivit reprezentanţilor Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui, şoferul a fost diagnosticat cu fractură deschisă la gamba dreaptă şi o luxaţie glezna stângă în urma acestui accident violent, în timp ce pasagerul, un tânăr de 19 ani, a suferit un traumatism de genunchi. Ambele victime au fost transportate la Spitalul de Urgenţă "Elena Beldiman" Bârlad, mai transmite Digi24.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Image