fbpx

Șapte persoane au fost rănite, din care patru grav, în urma unei explozii la o stație de încărcare butelii. Care este starea victimelor

Image
Image

A fost cod roșu de intervenție, luni seară, la Ștei, județul Bihor, după o explozie urmată de incendiu care a dus la rănirea a șapte persoane.

La locul exploziei de la Ştei au fost mobilizate forţe şi mijloace de intervenţie din întreg judeţul Bihor şi anume un efectiv de 43 de pompieri militari, 2 medici, 3 asistenţi medicali şi 2 ambulanţieri care au intervenit cu 3 autospeciale de lucru cu apă şi spumă, o autospecială CBRN, două autospeciale de transport personal şi victime multiple, din care una din cadrul ISU Hunedoara, 3 autospeciale de primă intervenţie şi comandă, 7 ambulanţe SMURD (6 de tip B2 şi o ambulanţă de terapie intensivă mobilă) şi 2 ambulanţe ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Bihor.

”Cei şapte bărbaţi răniţi, cu vârste cuprinse între 22 şi 53 de ani, se aflau la Spitalul Clinic Judeţean Oradea. Două din cele trei victime care au suferit arsuri la nivelul membrelor superioare şi al feţei erau internate, cea de-a treia se afla sub supraveghere medicală în Unitatea de Primiri Urgenţe, iar cei patru bărbaţi aflaţi în stare gravă se aflau la secţia de Terapie Intensivă, starea lor fiind staţionară. (...) Incendiul a fost lichidat în jurul orei 22.50, cauza probabilă şi împrejurările determinante ale evenimentului urmând a fi stabilite după efectuarea cercetărilor de specialitate”, se arată într-un comunicat transmis de ISU Bihor.

Sursa foto: infooradea.ro

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.