Image

Adolescentă de 14 ani ucisă cu sânge rece de bărbatul care o curta

Adolescentă de 14 ani ucisă cu sânge rece de bărbatul care o curta
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

I-a cerut prietenia, dar pentru că l-a refuzat a ucis-o! Este alertă în Bihor, unde un tânăr de 28 de ani a ucis o adolescentă de 14 ani şi a fugit. Fata a fost omorâtă chiar la ea acasă. Se pare că tânărul a încercat să o curteze, dar minora l-a refuzat. Aşa că bărbatul a lovit-o până a lăsat-o fără suflare. După ce a comis crima, atacatorul a sunat-o pe mama fetei şi i-a povestit ce a făcut.

Potrivit Antena3.ro, tragedia s-a produs marți, în jurul prânzului, într-o colonie de rromi din localitatea bihoreană Ciocaia. Totul s-a întâmplat după ce părinții fetei au plecat la muncă și cele două surori mai mici, la școală. Atunci, tânărul de 28 de ani a intrat peste fată în casă şi a vrut să o convingă să îl accepte ca iubit, însă fata l-a refuzat. De aici ar fi izbucnit conflictul între cei doi.  

Dupa ce a ucis-o, prin multiple lovituri în zona capului, tânărul a sunat-o pe mama adolescentei și i-a mărturisit crima, apoi s-a făcut nevăzut. 

Trupul neînsufleţit al fetei a fost transportat la Insitututul de medicină legală, iar mai multe echipaje de poliţişti şi jandarmi au fost mobilizate pentru a-l găsi pe criminal. 

În cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infranctiunii de omor sub coordonarea procurorului de caz de pe langa tribunalul Bihor. 

Suspectul a fost identificat și în prezent este căutat de autorități pe raza localității Diosig, unde s-ar ascunde. El este de asemenea, dat în consemn la frontieră.

Foto: captura Antena3.ro.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!    

Image
Image