fbpx

Atenție la hoți! Ucrainieni prinși după ce ar fi furat peste 10.000 de lei din mașini parcate în fața magazinelor din Oradea

Image
Image

Polițiștii bihoreni au prins, sâmbătă, doi bărbați de 53 și 54 de ani, din Ucraina, bănuiți de furt calificat. În urma cercetărilor, polițiștii orădeni îl bănuiesc pe bărbatul de 53 de ani că, la data de 27 august, în intervalul orar 10:45-11:45, după o înțelegere prealabilă cu celălalt bărbat, care i-ar fi asigurat paza şi transportul la și de la locul faptei, prin folosirea de chei mincinoase, ar fi sustras un laptop de 4.000 de lei din interiorul unui autoturism, aflat în parcarea unui magazin de pe Calea Ogorului din Oradea.

De asemenea, bărbatul de 53 de ani mai este bănuit că la aceeași dată, în intervalul orar 12:45-14:00, după o înțelegere prealabilă cu complicele său, tot prin folosirea de chei mincinoase, ar fi sustras 6.700 de lei din torpedoul unei mașini parcate pe Calea Clujului, aflată în parcarea unui alt magazin, informează site-ul bihon.ro. În urma continuării cercetărilor și administrării probelor în cauză, polițiștii bihoreni i-au reținut pe cei doi bărbați, pentru 24 de ore. Aceștia au fost prezentați la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt calificat.

Potrivit comisarului-șef al IPJ Bihor, Alina Fărcuța: „Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Oradea a admis propunerea procurorului și a emis pe numele celor doi mandate de arestare preventivă pentru o durată de 30 de zile. Polițiștii Biroului Furturi din Autovehicule din cadrul Poliției Municipiului Oradea continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celor doi bărbați și pentru recuperarea integrală a prejudiciului cauzat”.

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.