Împușcături în Oradea, în clădirea soției fostului șef al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor

Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Focuri de armă au fost trase în Oradea asupra firmei soţiei fostului prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor. Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bihor anunţă începerea anchetei.
Nu se cunosc încă circumstanţele exacte ale evenimentului. Din câte se pare, Mariana Gal a sunat la 112, joi seara, să reclame că pe peretele de sticlă al firmei a descoperit urmele unor gloanţe. La momentul producerii incidentului nu a fost nimeni în firmă și nu au existat victime.
"Poliţiştii de la Serviciul Ame, Explozivi şi Substanţe periculoase s-au deplasat la faţa locului şi, într-adevăr, pe peretele de sticlă indicat de reclamantă au fost găsite 4 urme, iar în exteriorul clădirii au fost găsite şi două bile", a declarat comisarul şef Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, potrivit ebihoreanul.ro.
Este posibil ca arma să fie una de tip AirSoft, neletală, dar acest fapt urmează să se stabilească cu certitudine după efectuarea expertizei în cauză.
Cert este că reclamanta a făcut plângere pentru distrugere şi ameninţare, susţinând că, în urma acestui incident, se simte în pericol.
Potrivit unui comunicat de presă dat în cursul dimineţii, Poliţia aduce precizări cu privire la elemetele descoperite la faţa locului.
"În urma cercetărilor efectuate, (poliţiştii - n.r.) au constatat că peretele din sticlă din exteriorul clădirii prezintă patru orificii cu diametrul de 5 mm. În apropierea clădirii, au fost descoperite două bile din metal, cu același diametru, care urmează să fie supuse expertizării, pentru a se stabili tipul și proveniența acestora", se arată în comunicat.
Documentul precizează că apelul la 112 a fost primit în jurul orei 23.00, iar apelanta reclama că "în perioada 3 - 4 aprilie, ora 23.00, persoane necunoscute au distrus peretele din sticlă de la intrarea într-o societate comercială (clădire de birouri) din Oradea".
"Cercetările sunt continuate de Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere și amenințare, în urma plângerii formulate de orădeanca de 55 de ani. La finalizarea cercetărilor, în funcție de rezultat, vor fi dispuse măsuri legale în consecință", a mai precizat Poliția.
Foto cu caracter ilustrativ.
Citește mai multe aici.

Image