Încă un medic a murit în timpul gărzii

Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Un medic din Bihor s-a stins din viață, vineri, la locul de muncă. Dr. Ștefan Quai a căzut secerat în timpul gărzii pe care o efectua la un centru de permanență, pentru a se menține activ, dar și pentru a-și mai rotunji veniturile.

"Colegul Ștefan Quai, primul mf-ist (medic de familie - n.r.) din Bihor cu contract privat cu CAS (și-a amenajat spațiul din casă pentru cabinet medical pe vremea când toți lucrau încă în cabinetele de stat) s-a dus azi la ceruri. Nu a mai apucat să iasă din garda efectuată la CP (centrul de permanență - n.r.).

Abia ieșise la pensie, mai făcea gărzi la CP pentru a fi încă activ. Se mutase din Oradea mai la sat pentru a fi mai liniștit și pentru a se putea ocupa mai mult de nepoți.

Să-l ierte D-zeu și să-l odihnească!" a anunțat dr. Valentin Pantea.

Mesajul lui a fost preluat și de medicul Livia Davidescu, cea care a întocmit "lista morții în gardă", în încercarea disperată de a atrage atenția autorităților asupra condițiilor și a ritmului în care doctorii își desfășoară activitatea.

Citiți și:  Zeci de medici români au murit în timpul serviciului, în ultimii ani

"ALO!!! MINISTERUL SĂNĂTĂȚII!! COLEGIUL MEDICILOR. Nu credeți că deja s-a depășit orice limită??? Cum ne apărați voi interesele nouă, ca breaslă???  Câți mai trebuie să murim?? Deja nu mai putem rămâne pasivi la nenorociri ca aceasta", a scris aceasta, pe pagina ei de Facebook.

 

Image
Image