fbpx

Incendiu la un hotel din Băile Felix

Image
Image

Pompierii militari bihoreni au intervenit luni dimineața pentru stingerea unui incendiu izbucnit la etajul 4 al unui hotel din Băile Felix.

Incendiul a fost semnalat în jurul orei 10:00, la o cameră de la etajul 4 al Hotelului Muncel din Băile Felix. Potrivit bihon.ro, la fața locului au fost mobilizate cu operativitate șase echipaje de stingere din cadrul Gărzii de Intervenție 1 Mai și Detașamentului 1 de Pompieri Oradea, care au intervenit cu cinci autospeciale de lucru cu apă și spumă și o autospecială de lucru la înălțime, echipajul de prim ajutor calificat al Detașamentului 2 de Pompieri Oradea și echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea.

„În momentul sosirii forțelor de intervenție, incendiul se manifesta la o camera situată la etajul 4 al hotelului, întregul nivel și etajele superioare fiind inundate cu fum. Pompierii militari au acționat simultan pentru localizarea și lichidarea incendiului, evacuarea unei persoane din balconul unei camere învecinate cu cea afectată de flăcări, respectiv pentru verificarea fiecărei încăperi a clădirii în scopul salvării eventualelor victime intoxicate cu fum. Echipajul de pompieri militari paramedici și echipajul terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea au acordat primul ajutor femeii evacuate și unui angajat al hotelului, care s-au intoxicat ușor cu fum, cele două persoane refuzând ulterior transportul la spital”, a transmis maior ISU Crișana, Camelia Roșca, potrivit sursei citate.

Incendiul a fost stins cu operativitate de pompieri. Ulterior, aceștia au folosit ventilatorul din dotarea unei autospeciale de intervenție pentru a evacua fumul din hotelul și încăperile de la etajele 4,5 și 6. Cauza probabilă a incendiului a fost un cablu electric defect. Flăcările au distrus un frigidier, un televizor, și o ușă a mobilierului din camera afectată.

Sursă foto bihon.ro.

 

Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.