O primăriță și soțul ei, acuzați că ar fi încercat să omoare un fost procuror

O primăriță și soțul ei, acuzați că ar fi încercat să omoare un fost procuror
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Primărița PSD Livia Bârlău, din localitatea bihoreană Brusturi, și soțul ei au fost trimiși în judecată pentru că ar fi încercat să omoare un fost procuror.

Cei doi sunt acuzați de tentativă de omor, după ce ar fi agresat fizic un procuror, în incinta unei firme. Potrivit anchetatorilor, victima a fost lovită în mai multe rânduri, inclusiv cu un clește de tăiat metal, iar apoi a fost abandonată căzută la pământ, în stare de inconștiență, informează România TV. Din primele cercetări rezultă că la data de 29 septembrie, în jurul orelor 13:30 - 14:00, primărița și soțul ei l-ar fi luat la bătaie pe bărbatul în vârstă de 62 de ani, care se afla în incinta unui complex comercial din localitatea Brusturi, mai notează sursa citată. Incidentul ar fi pornit pe fundalul unor neînțelegeri și schimburi de replici între fostul procuror și cei doi agresori.

Victima, un fost procuror, a suferit o fractură craniană şi una la picior

„În timpul agresiunii, persoana vătămată B.I. a fost trântită la pământ de suspectul B.F.P., după care acesta din urmă a lovit în continuare victima, de mai multe ori, peste corp şi în zona capului cu un cleşte de tăiat metal având lungimea de aproximativ 40 de centimetri. Concomitent, suspecta B.L.D. a lovit victima, care se afla căzută la pământ, în repetate rânduri, peste corp şi în zona capului cu mâinile şi picioarele”, se arată în comunicatul transmis, luni, de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor.

În urma agresiuni, procurorul de 62 de ani ar fi suferit mai mult traumatisme, dintre care cea mai grave fiind o fractură craniană, ce necesită 30 de zile de îngrijiri medicale şi o fractură la un picior, care necesită 100 de zile de îngrijiri medicale.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Image