fbpx

Un băiat de 15 ani, băut, a furat o mașină și a accidentat un polițist

Astăzi, 11 octombrie, la primele minute după miezul nopții, polițiștii bihoreni au urmărit un băiat care a furat o mașină.
Potrivit bihon.ro, tânărul, în vârstă de doar 15 ani, a furat o mașină de pe raza localității Oșorhei. Polițiștii bihoreni s-au mobilizat pentru prinderea lui și au instituit un filtru pe Centura Oradea.

În încercarea de a scăpa de oamenii legii, tânărul a lovit cu mașina un polițist, iar mai apoi a intrat direct în parapetul metalic de la intrarea în Piața 100.
Polițistul rănit a suferit multiple leziuni și a fost internat în spital. A mai fost rănit ușor un al doilea băiat de 15 ani, care se afla pe locul pasagerului din mașina furată.

Șoferușl minor a fost testat cu aparatul etilotest și s-a constatat că acesta prezenta o concentrație alcoolică de 0,35 mg/l alcool pur în aerul expirat. I-au fost recoltate probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea.

Sursă foto bihon.ro.

Image
Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.