fbpx

Un bărbat a fost arestat preventiv după ce a întreținut relații sexuale cu o minoră

Image
Image

Un orădean în vârstă de 49 ani a fost arestat preventiv după ce a întreținut relații sexuale cu o minoră de 14 ani din judeţul Cluj. Bărbatul, G.D., a ademenit-o pe fată pe Facebook, iar luni seara a luat-o cu mașina din comuna clujeană Cămăraşu, de la casa bunicilor, fiind prins în urma unei acţiuni complexe a poliţiştilor din Cluj şi Bihor, într-o pensiune de la marginea municipiului Oradea.

Potrivit ebihoreanul.ro, poliţiştii din judeţele Cluj şi Bihor au fost în alertă, luni seara, după ce bunicii adolescentei au sunat la 112, îngrijoraţi că aceasta a plecat cu bărbat şi nu mai răspundea la telefon. Cercetările polițiștilor clujeni au indicat faptul că adolescenta a fost dusă de bărbat spre Oradea, motiv pentru care autoturismul, care era unul împrumutat, a fost dat în urmărire și în consemn la frontieră.
G.D., despre care s-a aflat că are antecedente penale, fiind condamnat în trecut pentru înşelăciune, a fost prins de poliţiştii din Bihor, în cursul zilei de marţi, fiind ridicat împreună cu adolescenta dintr-o pensiune de pe centura municipiului Oradea.

Din cercetările ulterioare a reieşit că cei doi au întreţinut relaţii sexuale în noaptea de luni spre marţi. Fata a fost "agăţată" de bărbat pe Facebook. G.D. a fost reținut pentru 24 de ore, iar miercuri a fost prezentat la Judecătoria Gherla. Instanţa a dispuns arestarea orădeanului pentru o perioadă de 30 de zile, măsură care mai poate fi contestată la Tribunalul Cluj.

Imagine cu caracter ilustrativ.

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.