Un bărbat dat dispărut ar fi fost de fapt ucis de copiii concubinei

Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Bihoreanul Cardoș Nicolae Vasile (46 ani) din Girișu de Criș, dat luni dispărut de Poliție a fost de fapt ucis, se pare de rude, care au anunțat așa-zisa dispariției la Poliție.

Familia a anunțat Poliția că bărbatul a dispărut duminică, 5 ianuarie, în jurul orei 18:20 și nu a mai revenit. Polițiștii au început cercetările și l-au găsit pe om cu semne vizibile de moarte cruntă.
Pe fir au intrat procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor. Aceștia au transmis că joi, ei au început urmărirea penală „in rem” pentru violență în familie.

Potrivit bihon.ro, bihoreanca G.K. și-a dat dispărut concubinul la Poliția din Girișu de Criș.
Au început căutările și oamenii legii l-au găsit pe bărbat, despre care au indicii că ar fi fost omorât în noaptea de sâmbătă spre duminică, de către membrii familiei sale, care l-au dus apoi pe un teren agricol de la Gepiu.

Potrivit sursei citate, totul a început în seara zilei de 04 ianuarie 2020, când pe fondul unei stări conflictuale mai vechi, urmare a instigării suspectei G.K., suspecţii K.A.P. şi F.I.C.F. l-au lovit pe Cordoş Nicolae Vasile cu un sucitor de lemn şi cu un levier, în zone vitale ale oraganismului, provocându-i leziuni fizice grave, care au generat decesul acestuia.

De parcă nu ar fi fost destul, suspecţii au cumpărat sodă caustică de la Hipermarketul Leroy Merlin, din Oradea, după care au transportat cadavrul până la Berechiu (comuna Gepiu) și l-au aruncat în zona canalului colector din apropierea drumului agricol, la circa 100 de metri de calea ferată Oradea-Salonta, loc în care a și fost găsit de către anchetatori.

Ba mai mult, indivizii au turnat sodă caustică pe capul victimei ca să i se descompună faţa și să nu mai poată fi recunoscut când va fi găsit. Trupul neînsuflețit a fost lăsat pe digul canalului, într-o zonă cu vegetaţie deasă. Procurorii au cerut judecătorului de drepturi şi libertărţi din cadrul Tribunalului Bihor arestarea celor trei.

Din informațiile bihon.ro, autoarea morală ar fi concubina, iar executanții nimeni alții decât fiul ei (K.A.P.) și iubitul fiicei ei (F.I.C.F). Se pare că sucitorul ar fi fost aruncat în foc, iar anchetatorii ar fi găsit levierul.

Cadavrul ar fi fost transportat de la locul crimei (Girișu de Criș) până la locul unde acesta a fost abandonat (Berechiu – comuna Gepiu) cu mașina lui F.I.C.F..

Vineri, dimineața la ora 7:30, G.K., K.A.P. şi F.I.C.F. au fost reținuți pentru 24 de ore.

Sursă foto bihon.ro.

Image