Image

Un copil de 6 ani și tatăl său, morți într-un alt accident cumplit produs duminică, pe un drum național

Accident mortal in Bihor
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

O altă tragedie, soldată cu doi morți, a avut loc duminică, în județul Bihor. Tot astăzi, doi copii și cinci adulți au murit într-un accident care a avut loc pe DN 2, în Bacău.

 

Duminică dimineață, pe DN19, în afara localității Biharia, o Mazda, condusă de un bărbat de 45 de ani, din județul Harghita, și un Mercedes, condus de un bărbat de 38 de ani, din Salonta au intrat în coliziune, anunță bihon.ro. Impactul s-a soldat cu doi morți și cinci răniți.

„Un bărbat de 45 de ani din localitatea Bălan (județul Harghita), în timp ce conducea un autoturism pe direcția Biharia-Oradea nu s-a asigurat corespunzător în timpul unei manevre de depășire și a intrat în coliziune frontală cu un autoturism, condus din sens opus de un bărbat de 38 de ani din municipiul Salonta. În urma accidentului rutier conducătorul celui de-al doilea autoturism și un minor de 6 ani din Salonta, pasager în același autoturism au suferit leziuni care din nefericire le-au provocat decesul”, a declarat pentru Bihon.ro, Ioana Lascău, ofițer de presă în cadrul IPJ Bihor.

Alte cinci victime au fost transportate la spital, trei dintre ele în stare gravă. Printre răniți se află și două adolescente, de 15, respectiv 17 ani, ambele pasagere în Mercedes. Fata de 17 ani este una dintre persoanele care a suferit leziuni grave.

 

Sursa foto: ebihoreanul.ro

 

 

Image
Image