fbpx

Un motociclist din Oradea a murit într-un grav accident produs la scurt timp după ce a dus pachete pentru nevoiași

Un motociclist din Oradea a murit într-un grav accident produs la scurt timp după ce a dus pachete pentru nevoiași

Image
Image

Un motociclist în vârstă de 36 de ani din Oradea a murit, vineri, pe DN1, în localitatea Săbolciu, în timp ce se afla, împreună cu alţi prieteni, bikeri, într-o misiune de împărţire a pachetelor pentru nevoiaşi. Sami, cum îl alintau prietenii, nu a adaptat viteza într-o depăşire, în timp ce venea spre Oradea, a intrat într-un cap de pod, iar motocicleta lui a fost aruncată zeci de metri.  

Potrivit comisarului şef Alina Fărcuţa, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, accidentul s-a produs în jurul orei 15. "Un bărbat de 36 de ani, din municipiul Oradea, în timp ce conducea o motocicletă (Kawasaki n.r.), pe DN1, pe direcţia Aleşd - Oradea, s-a angajat în depăşirea unui vehicul, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra direcţiei, a părăsit partea carosabilă prin partea dreaptă şi a lovit un cap de pod", a explicat purtătorul de cuvânt al Poliţiei, potriviti ebihoreanul.ro.

Motociclistul a suferit numeroase răni şi a murit pe loc, un echipaj al SMURD chemat să intervină neputând să îl salveze.

Cercetările în acest caz sunt continuate de poliţiştii Biroului Drumuri Naţionale şi Europene din Cadrul Serviciului Rutier al Poliţiei bihorene, a mai precizat Fărcuţa.

Colegii din clubul de motociclişti Black Eagles din care Sami făcea parte de mai bine de zece ani sunt în stare de şoc.

Sami se întorcea împreună cu alţi motociclişti de la o acţiune umanitară de distribuire de alimente.

"De două săptămâni mergea, împreună cu alţi băieţi, cam o oră sau două pe zi, şi împărţea o masă caldă nevoiaşilor din oraş. Vineri s-au dus cu meniuri până la o familie săracă din Tileagd. Accidentul a avut loc la întoarcere", a spus vicepreşedintele clubului.

Sami şi-a dorit mult să ajute oamenii nevoiaşi să treacă mai uşor peste epidemia de coronavirus şi izolarea în casă.

Vestea tragicului accident în care şi-a pierdut viaţa Sami a îndurerat comunitatea motocicliştilor bihoreni, indiferent de clubul din care fac parte. Prietenii l-au salutat pe reţelele de socializare, pentru ultima oară, aşa cum îşi urează motocicliştii între ei - "Asfalt uscat". Numai că, de data asta, spre Ceruri...

Sursă foto ebihoreanul.ro.

 

Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.