Viol la Psihiatrie! Un asistent e acuzat c-ar fi agresat o tânără de 18 ani

Viol la Psihiatrie! Un asistent e acuzat c-ar fi agresat o tânără de 18 ani
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Acuzații de viol la Spitalul de Psihiatrie din Oradea! Un asistent medical de la Secția de Psihiatrie III a Spitalului Județean Bihor este acuzat că ar fi agresat sexual o pacientă de 18 ani.

Asistentul medical, care are peste 50 de ani, a fost reclamat de aparținătorii tinerei de 18 ani că ar fi comis o agresiune sexuală asupra acesteia, la sfârșitul săptămânii trecute, informează G4Media. Conducerea unității medicale l-a suspendat pe perioada cercetărilor, spune dr. Gheorghe Carp, managerul Spitalului Județean din Oradea.

Asistent de la Psihiatrie, acuzat de viol

Cazul a intrat în atenția Parchetului și al Poliției, dar este cercetat și de o comisie de cercetare administrativă a Spitalului.

”Am primit sesizarea de la victimă și am întocmit o comisie de cercetare administrativă. Victima a fost trimisă și la Medicină Legală, de unde așteptăm rezultatele pentru a vedea dacă există ceva ce-l poate incrimina pe asistent. Aparținătorii au sesizat și Poliția, au fost luate declarații. Deocamdată, este greu de știut care este adevărul. Nu există martori, nu a auzit nimeni nimic. Așteptăm rezultatele de la Medicină Legală și cele ale Comisiei Spitalului”, a declarat dr. Gheorghe Carp.

Pacienta a fost internată la Psihiatrie de familie pentru probleme cu alcoolul, spun surse medicale.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Image
Image