Bărbat găsit decedat într-un centru de carantină

Bărbat găsit decedat într-un centru de carantină
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

O persoană de 51 de ani, care se afla de câteva zile într-un centru de carantină din Bistrița-Năsăud, după ce încălcase măsura izolării la domiciliu, a fost găsit decedat, miercuri, în camera în care era cazat.

"Este vorba de un bărbat în vârstă de 51 ani căruia i s-a impus măsura izolării la domiciliu ca urmare a revenirii în țară dintr-o călătorie internațională (Germania) în data de 22 mai, iar în data de 25 a aceleiași luni a fost constatată nerespectarea acestei măsuri, bărbatul fiind transportat de îndată în carantină sub pază.

În această dimineață și la prânz, persoana respectivă nu a ridicat masa, astfel că jandarmii care asigurau paza locației de carantinare au încercat să ia legătura cu aceasta pentru a verifica dacă sunt nereguli. Ca urmare a faptului că nu au reușit să stabilească un contact, forțele de ordine au recurs la intrarea forțată în camera acesteia. Bărbatul a fost găsit în stare de inconștiență, astfel că s-a efectuat un apel 112. Echipajele medicale care au intervenit la fața locului au constatat decesul acestuia", a anunțat Prefectura Bistrița-Năsăud.

În urma acestui incident, au început cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul. Totodată, va fi efectuată necropsia cadavrului care va stabili cu exactitate cauza decesului.

Autoritățile spun că bărbatul nu a semnalat autorităților că ar avea probleme de sănătate, simptomatologie specifică Covid-19 sau alte probleme. Ultima oară, acesta fusese văzut în viață în seara de marți, 2 iunie.

 

 Foto cu caracter ilustrativ (sursa: zch.ro)

Image