Femeia din Bistrița bătută crunt în stradă de către soțul ei făcuse mai multe sesizări la Poliție înaintea incidentului / Lucian Bode anunță că trimite Corpul de control

Femeia din Bistrița bătută crunt în stradă de către soțul ei făcuse mai multe sesizări la Poliție înaintea incidentului / Lucian Bode anunță că trimite Corpul de control
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Tânăra din Bistrița-Năsăud bătută crunt, în plină stradă, de către soțul ei cu care era în divorț depusese mai multe sesizări la Poliție, reclamând că era amenințată de către bărbat, iar autoritățile nu au luat măsuri. Ministrul de Interne, Lucian Bode, a anunțat luni că va trimite Corpul de control la Poliția Județeană.

”La Bistrița se întâmplă la trei săptămâni după Onești, o situație în care doamna respectivă depusese petiții către Poliție în care explica foarte clar că este amenințată și arată foarte clar ce i se întâmplă și Poliția nu a luat, din păcate, nicio măsură. În consecință, la Bistrița am hotărât să trimit Corpul de control al ministrului. Este inadmisibil când spui foarte clar analiză pe toate petițiile în ultimii doi ani și se întâmplă exact ce s-a întâmplat, din nefericire, la Onești, și anume au tratat acele sesizări cum l-au tratat și efectul l-au văzut”, a declarat luni Lucian Bode, potrivit HotNews.ro.

El a amintit că după cazul de la Onești, unde un bărbat a sechestrat și ucis doi muncitori, a cerut ca toate petițiile depuse de cetățeni în ultimii doi ani să fie analizate.

​​În 15 martie, o femeie din Bistrița Năsăud a fost bătută în plină stradă de soțul ei cu care era în divorț. Ea tocmai ieșise din sediul Poliției, unde fusese să semneze niște acte, iar când a vrut să se urce într-un taxi a fost trasă de soț, care a început să o lovească cu pumnii și picioarele. Câțiva trecători au intervenit.

Sursă foto HotNews.ro.

 

Image
Image