fbpx

Justiție divină. Detalii șocante au ieșit la iveală în urma unui accident rutier

Justiție divină. Detalii șocante au ieșit la iveală în urma unui accident rutier

Image
Image

Un apel la 112 anunța vineri seara un accident rutier pe raza localității Sânmihaiu de Câmpie. Din nefericire, victima găsită la locul solicitării nu a mai putut fi salvată, în ciuda eforturilor depuse de echipajele medicale.

Tot vineri seara, un bătrân din aceeași localitate a sunat la 112 și a anunțat că a fost înșelat: o persoană s-ar fi prezentat la ușa lui, s-a dat drept medic și i-a spus că fiul său a avut un accident. Bătrânul i-a oferit peste 10.000 de lei. Și-a dat seama că a fost înșelat și a anunțat poliția, spunând polițiștilor semnalmentele mașinii cu care acesta plecase.

O mașină de poliție aflată în patrulare a recunoscut mașina, după informațiile furnizate de bătrânul păgubit, având la bord doi bărbați mascați.

Le-au făcut semn să oprească, dar șoferul a accelerat. La un moment dat, acesta a pierdut controlul volanului, mașina a ieșit de pe carosabil, răsturnându-se de câteva ori. Când au ajuns lângă mașina avariată polițiștii au găsit doar un bărbat, care era decedat.

La data de 10 decembrie a.c., polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Lechința aflați în serviciul de patrulare au observat un autoturism. Acesta se deplasa pe raza localității Sânmihaiu de Câmpie. În autoturism existau informații că se află o persoană bănuită de comiterea unei înșelăciuni prin metoda accidentul.

În fapt, în seara de 9 decembrie a.c., un bărbat de 80 de ani, din Sânmihaiu de Câmpie a înmânat suma de 10.100 de lei unui bărbat. Acesta, inițial, l-ar fi contactat telefonic, s-ar fi recomandat a fi personal medical, spunându-i că fiul lui a fost implicat într-un accident rutier.

Polițiștii au efectuat semnalele de oprire autoturismului în cauză, în care au fost observați conducătorul auto și un pasager, ambii mascați. Șoferul nu s-a conformat, continuându-și deplasarea. La un moment dat, în intersecția DJ 151 cu DJ 154D, autoturismul s-a răsturnat pe un câmp. La fața locului, a fost identificată în afara autoturismului, o singură persoană, respectiv un bărbat, de 33 de ani, din Vicovu de Sus, județul Suceava, care din nefericire era decedat.

În autoturism au fost descoperite și ridicate în vederea continuării cercetărilor un plic cu suma de 10.100 de lei.

Cercetările în acest caz sunt continuate în vederea clarificării cauzei sub toate aspectele ei” a declarat, potrivit Bistrițeanul.ro, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița Năsăud.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!  

Foto Bistrițeanul.ro

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.