O femeie a cerut ca bebelușul să-i fie luat de Protecția Copilului

Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Zilele trecute, în Bistrița, polițiștii au fost chemați la o casă, unde un bărbat le-a explicat cum concubina lui a făcut scandal și s-a rănit, apoi a cerut ca bebelușul să-i fie luat de Protecția Copilului.
Un bărbat a cerut ajutorul Poliției, zilele trecute, după un moment foarte tensionat în familie. Polițiștii l-au găsit acasă doar pe el și pe fiul lui. Concubina și bebelușul erau plecați. Bărbatul a povestit că femeia și-a ieșit din fire, a făcut scandal și s-a rănit. Polițiștii au așteptat-o să se întoarcă. De îndată ce a ajuns acasă, femeia a avut o reacție neașteptată.
„Pe str. Dornei, în curtea unui imobil, se afla numita L.O. împreună cu fiul acesteia L.R.T.S., care a declarat faptul că concubina acestuia O.  C.R., care nu era de faţă, a provocat scandal provocându-şi o leziune la nivelul feţei cu o piatră. După revenirea acesteia la domiciliu, împreună cu un nou născut în vârstă de 1 lună, a confirmat faptul că singură şi-a provocat rana şi întrucât nu are posibilităţi de întreţinere doreşte ca fiul acesteia să fie încredinţat D.G.A.S.P.C. A fost convocată comisia de specialitate, care în urma deliberării a hotărât, instituţionalizarea copilului în cadrul centrului”, se arată în raportul Poliției Locale Bistrița, citat de publicația Bistrițeanul.
Imagine cu caracter ilustrativ.

Image