fbpx

Trei fetițe au ajuns de urgență la Spitalul de Pediatrie Cluj după ce au făcut baie

Image
Image

La miezul nopții, trei fetițe au fost preluate de echipaje medicale și transportate de urgență la Cluj. Micuțele au început să acuze dureri de cap după ce au făcut baie.
Potrivit Bistrițeanul, aseară, în comuna Coșbuc, o mamă și-a îmbăiat cele trei copile, pentru păr folosind o substanță chimică. La ceva timp după ce au făcut baie, fetițele au început să acuze dureri de cap, așa că a fost chemat un echipaj medical. Analizând situația, s-a stabilit că e nevoie de transportarea de urgență la Cluj.
„Dispeceratul Integrat ISU – SAJ a recepționat la ora 00:58 o solicitare în localitatea Coșbuc, pentru a asigura asistență la două fetițe la care li s-ar fi făcut rău după o baie. S-a alocat un EMU – A (B2) SAJ, care la fața locului a constatat că de fapt este vorba de trei fetițe (circa 6 ani, 8 ani și 11 ani) care au fost spălate pe cap cu o soluție chimică neprecizată. S-au suplimentat forțele de intervenție cu încă un EMU – A (B2 SAJ), un EMU – M (C2 SAJ) și TIM. După măsurile de stabilizare întreprinse la fața locului, toate trei fetițele au fost transportate și predate la UPU Pediatrie Cluj Napoca”, au explicat reprezentanții SAJ BN.

În acest caz, Poliţia Bistriţa-Năsăud a declanşat o anchetă, mama fetiţelor, o femeie de 45 de ani, fiind cercetată penal. Din primele informaţii, oamenii legii au stabilit că fetiţele ar fi fost spălate cu o substanţă folosită pentru îmbăierea oilor.
„Poliţiştii efectuează în acest caz cercetări, fiind deschis un dosar penal în care o femeie de 45 de ani este cercetată penal pentru vătămare corporală”, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de poliţie Bistriţa Năsăud, pentru MEDIAFAX.

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.