fbpx

Un copil de 6 ani a povestit la grădiniță cum tatăl lui a ucis un om, l-a tranșat și a aruncat la câini părți din cadavru

Image
Image

Doi concubini din localitatea Aluniș (ju. Bistrița-Năsăud) au fost condamnați definitiv la 15 ani și 8 luni, respectiv 13 ani de închisoare, pentru omor și profanarea de cadavre sau morminte.  Împreună cu ei, un prieten al cuplului a fost condamnat, de asemenea, la 14 ani și 4 luni de închisoare.

Sentința a fost dată într-un caz zguduitor, petrecut în vara anului 2017. În rechizitoriul citat de Mediafax, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud consemnau că, "cel mai probabil în seara zilei de 17 iulie 2017, la locuința inculpatului T. P. din satul Aluniș, unde se afla acesta împreună cu concubina sa, inculpata I. A. V. L. L. și alte persoane, a venit victima, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, iar acesta din urmă i-a reproșat inculpatei că nu s-a mai întâlnit cu el pentru a întreține raporturi sexuale. În acest moment a intervenit T. P. replicând că întreține relații cu I. A. V. de mai mult timp, astfel că între cele două persoane a izbucnit un conflict verbal care a degenerat rapid în violențe fizice, victima fiind lovită de către T. P. cu pumnul în față, căzând pe unul din paturile aflate în încăpere".

Bătaia și reproșurile au continuat, chiar și când victima nu a mai reacționat. Agresorii s-ar fi culcat, au mai consemnat procurorii, iar când s-au trezit au constatat că bărbatul decedase.

Anchetatorii au mai ajuns la concluzia că cei doi concubini au secționat cadavrul cu o drujbă. Organul sexual și o mână ar fi fost date unui câine, iar capul ar fi fost aruncat la 900 de metri de casă.

Ancheta în acest caz a demarat după ce, pe un teren agricol din localitate, a fost găsit craniul victimei.

Potrivit aceluiași rechizitoriu, unul dintre cei trei copii ai agresorilor, în vârstă de 5 ani și 10 luni, ar fi povestit la grădiniță întreagă scenă, relatând că l-ar fi văzut pe tatăl său când ar fi ucis un bărbat și că părintele i-ar fi tăiat cadavrului organul sexual și o mână, pe care le-ar fi aruncat la câini. Copilul a mai relatat, potrivit rechizitoriului, că restul corpului victimei ar fi fost îngropat într-un pârâu.

Foto cu caracter ilustrativ

 

Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.