fbpx

Un tânăr a murit și altul a ajuns la spital după ce au fost loviți de fulger pe stradă, în stațiunea Sângeorz-Băi

Un tânăr a murit și altul a ajuns la spital după ce au fost loviți de fulger pe stradă, în stațiunea Sângeorz-Băi

Image
Image

Un bărbat de 33 de ani, din Timişoara, a murit, sâmbătă seară, după ce a fost lovit de un fulger pe raza oraşului-staţiune Sângeorz-Băi. Alt turist, de 37 de ani, din Cluj-Napoca, a fost transportat la spital, potrivit informaţiilor transmise de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bistriţa-Năsăud.

 

Cei doi se aflau pe strada cu izvoarele de apă minerală pentru care este renumită staţiunea, au stabilit poliţiştii, citați de Agerpres.

La locul solicitării au fost mobilizate un echipaj al Ambulanţei şi două echipaje SMURD, inclusiv cel de terapie intensivă mobilă.

Bărbatul de 33 de ani a fost găsit în stop cardio-respirator şi nu a mai putut fi salvat.

"Din păcate, în ciuda eforturilor echipajelor medicale, organismul bărbatului nu a răspuns manevrelor aplicate, astfel că echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD a fost nevoit să îi declare decesul la locul solicitării. Echipajul TIM evacuează la UPU SMURD un alt bărbat de la locul solicitării, conştient şi stabil, posibil lovit şi el de trăsnet", a informat ISU, pentru Agerpres.

Din primele cercetări a reieşit faptul că cei doi s-ar fi adăpostit de furtună sub un foişor din lemn, fiind loviţi de fulger.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Judeţul Bistriţa-Năsăud se află sub avertizare cod portocaliu de vreme instabilă, vijelii şi averse torenţiale.

 

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

 

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.