fbpx

Urmărit de două echipaje de poliție, a abandonat mașina și a luat-o la fugă pe un câmp

Image
Image

Un tânăr, fără permis și băut la volan, a vrut să scape de echipajele de poliție. A fost imobilizat după o urmărire de câteva minute.

Potrivit unui comunicat de presă al IPJ Bistrița-Năsăud, citat de Someseanul.ro, la data de 7 noiembrie 2019, în jurul orei 02:20, șoferul unei mașini, care circula pe raza localității Ilva Mică, nu a oprit la semnalul regulamentar al echipajului care desfășura activități de monitorizare a traficului rutier, pe raza localității Sângeorz-Băi.

Polițiștii au pornit în urmărirea acestuia, însă șoferul și-a continuat deplasarea. Câteva minute mai târziu, autoturismul a fost interceptat și oprit  în trafic de un echipaj al Secției 2, pe raza localității Josenii Bârgăului.

În încercarea de a scăpa, conducătorul auto a coborât și a alergat pe un câmp viran, dar a fost prins și imobilizat de polițiști, apoi a fost condus la sediul Poliției, unde a fost identificat ca fiind un tânăr de 27 de ani, din Ilva Mică. În urma verificărilor, s-a constatat faptul că nu deține permis pentru nicio categorie de autovehicule și în urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 0,17 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Imagine cu caracter ilustrativ, Someseanul.ro.

Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.