Șeful Poliției Câmpia Turzii prins băut la volan

Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Șeful Poliției Câmpia Turzii, Dorel Fodorean, a fost oprit joi seară în trafic, pe strada Laminoriștilor, de către un filtru de poliție de la Serviciul Poliției Rutiere Cluj. Întrucât exista suspiciunea că ar fi fost băut, polițiștii i-au solicitat să sufle în aparatul etilotest, însă Dorel Fodorean a refuzat!

Potrivit turdanews.net, el a fost dus de polițiști la Spitalul Câmpia Turzii, pentru a i se preleva probe de sânge, lucru pe care nu l-a refuzat. Conform sursei citate, la fața locului ar fi ajuns și un important șef al Poliției Rutiere clujene, solicitat să fie prezent la prelevarea probelor biologice.

Incidentul s-a produs în jurul orei 22.00 și potrivit informațiilor turdanews.net, Dorel Fodorean ar fi fost îmbrăcat în haine de polițist.

IPJ Cluj a confirmat incidentul, fără a preciza numele șefului Poliției Câmpia Turzii.

”La data de 9 ianuarie a.c., în jurul orei 22:00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, Biroul Drumuri Naționale și Europene, au depistat un conducător auto de 50 de ani, din Câmpia Turzii, în privința căruia exista suspiciunea că s-ar afla sub influența alcoolului.

Acesta a fost depistat conducând un autoturism pe strada Laminoriștilor (DN15-E60) din Câmpia Turzii.

Bărbatului i s-a solicitat să se supună testării cu aparatul alcooltest, însă din motive medicale a refuzat. Prin urmare, acesta a fost condus la unitatea medicală unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii existenței/inexistenței alcoolemiei în sânge.

În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, faptă prevăzută de Codul penal.

Întrucât persoana în cauză are calitatea de polițist, în paralel se efectuează o anchetă internă, conducerea inspectoratului dispunând cercetarea disciplinarea a acestuia.”, a transmis IPJ Cluj.

Imagine cu caracter ilustrativ, Alba 24.

Image
Image