fbpx

15 mașini de epocă distruse în incendiul devastator din parcul industrial Tetarom

15 mașini de epocă distruse în incendiul devastator din parcul industrial Tetarom

Image
Image

Cincisprezece mașini de epocă  au ars complet în incendiul violent care a cuprins marți seară o hală din parcul industrial Tetarom I, din Cluj-Napoca. Hala care a luat foc adăpostea și un service în care proprietarul recondiționa mașini de epocă.

Potrivit stiridecluj.ro mașinile de epocă îi aparțin lui Cosmin Pavel, patronul firmei Agressione, care deține hala care a ars. Jumătate din hală este ocupată de firma Lecom, aceasta nu a ars, fiind protejată de un perete antifoc. Pagubele s-ar ridica la peste 3 milioane de euro. Din păcate, aproximativ 15 astfel de autoturisme, extrem de vechi și valoroase, au fost distruse în incendiu, pentru că nimeni nu a putut intra ca să le scoată afară.

O suprafață de peste 1300 mp, dintr-o hală cu funcțiuni mixte, a fost cuprinsă de flăcări, cu pericol de extindere la alte secțiuni din hala ce se întindea pe o suprafață de peste 3200mp, precum și la alte obiective aflate în apropiere. Flăcările au afectat peste o treime din suprafața halei, unde funcționau o linie de producție de mobilier, un atelier auto, un depozit de materiale diverse, precum și diverse spații administrative, potrivit sursei citate.

 În perioada următoare, o comisie va stabili și cauza probabilă de la care a izbucnit incendiul.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!  

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.