fbpx

Agresor sexual, eliberat recent, prins în timp ce molesta o fetiţă într-un parc

Agresor sexual, eliberat recent, prins în timp ce molesta o fetiţă într-un parc

Image
Image

Un individ care a stat la închisoare pentru agresiuni sexuale, dar a fost eliberat anul trecut pentru bună purtare, a violat o fată de 8 ani. Poliţiştii l-au capturat datorită unei femei care l-a surprins, și l-a fotografiat.

Parcul “Aurel Vlaicu” din apropierea centrului oraşului Cluj-Napoca este locul unde bărbatul cu apucături bolnave a dat atacul. Victima i-a fost o copilă de 8 ani. Fata ieşise singură aici ca să se joace. Locuia în apropiere şi părinţii o credeau în siguranţă.

Potrivit jurnaliștilor ProTV, individul ar fi ademenit-o pe fetiţă din parcul pentru copii şi a adus-o într-o zonă mai retrasă, la aproximativ 200 de metri depărtare. Acolo ar fi agresat-o sexual.

O femeie care se plimba cu fiul în parc a sesizat la 112 abuzul. Martora a relatat pentru presa locală incidentul.

Martoră: “L-am văzut pe bărbat cum îi ridică fetiţei fusta (...) în iarbă iar el o mângâia (...) M-am dus lângă el şi am strigat “Ce faceţi acolo?” (...) Eram efectiv şocată. (...) Am început, efectiv, să urlu “Pedofilul, pedofilul, opriţi-l!” Nu a reacţionat, însă, nimeni. Am sunat la 112.”

Femeia a reuşit să îi facă individului o fotografie înainte ca el să dispară pe un moped. Lipsa de reacţie a celorlalţi martori a revoltat-o. Fotografia suspectului - dusă de martoră la o secţie din apropiere - le-a fost de ajutor poliţiştilor ca să îl prindă.

Potrivit sursei citate, individul, care a fost reținut, are 46 de ani este soţul unei învăţătoare şi tatăl a trei copii. Nu este prima dată când agresează minori. În 2014 a mers la colegiul unde era angajată soţia lui şi a pipăit în toaleta unităţii de învăţământ trei eleve de 6 ani, de la grupa pregătitoare. Pentru această faptă a fost condamnat la 5 ani de închisoare dar a ieşit din penitenciar după doar 3 ani pentru bună purtare.

Sursă foto știrileprotv.ro.

Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.