fbpx

Bărbat fără mască, luat la palme de o femeie în autobuz, la Cluj-Napoca (video)

Bărbat fără mască, luat la palme de o femeie în autobuz, la Cluj-Napoca (video)

Image
Image

Un bărbat care nu purta masca de protecție a fost luat la palme de o femeie, într-un autobuz din Cluj-Napoca.

 

Bărbatul nu purta mască și a început să vocifereze, după ce oamenii l-au luat la rost. O femeie a luat poziție, i-a pus mâna peste gură și i-a aplicat câteva palme, scrie stiridecluj.ro, care publică și imaginile ce surprind incidentul.

Poliția: Bărbatul luat la palme a fost amendat, dar poate depune plângere

Potrivit Poliției, individul a fost sancționat, dar totodată are dreptul să depună plângere împotriva celei care l-a lovit.

”Având în vedere imaginile apărute în spațiul public ce surprind o persoană care nu respectă măsurile de protecție individuală într-un mijloc de transport public în comun, polițiștii clujeni au demarat verificări în vederea identificării persoanei și luării măsurilor legale față de acesta, în conformitate cu Legea 55/2020.

Amintim faptul că în ceea ce privește eventualitatea existenței unei fapte de natură penală, respectiv lovire sau alte violențe, acțiunea penală se pune în mișcare la plângerea prealabilă a persoanei vătămate. Până în acest moment, nu există o sesizare privind evenimentul surprins în imaginile video”, precizează Poliția Cluj, pentru stiridecluj.ro.

Sursa citată menționează că femeia care l-a luat la palme pe individ ar fi chiar soția acestuia.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Sursa imagini: stiridecluj.ro via Digi 24

 

 

 

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.