Elev bătut de profesorul de matematică în timpul orei

Elev bătut de profesorul de matematică în timpul orei
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Poliţiştii din Cluj fac cercetări în cazul unui elev de clasa a şasea din Turda care ar fi fost bătut cu pumnii şi picioarele de profesorul de matematică. Oamenii legii s-au autosesizat în acest caz, până în prezent nefiind depusă nicio plângere privind incidentul care s-ar fi petrecut în şcoală.

„Având în vedere informaţiile apărute în spaţiul public, referitoare la un elev al unei unităţi şcolare din municipiul Turda, care ar fi fost agresat fizic de un cadru didactic, la data de 15 februarie a.c., poliţiştii municipiului Turda s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de purtare abuzivă. Astfel, în cauză au fost demarate cercetări şi vor fi efectuate verificări pentru a fi stabilite toate circumstanţele în care a avut loc evenimentul”, a anunţat, miercuri, Poliţia Judeţeană Cluj, potrivit stirileprotv.ro.

„Menţionăm faptul că până în acest moment, la nivelul Poliţiei municipiului Turda, nu a fost depusă nicio plângere referitoare la evenimentul care ar fi avut loc în unitatea de învăţământ”, a precizat Poliţia.

Presa locală a relatat că băiatul, elev în clasa a VI-a la Şcoala “Horia, Cloşca şi Crişan” din Turda, ar fi fost bătut, marţi, cu pumnii şi picioare de profesorul de matematică, în timpul orei.

Foto ilustrativ, realitateadesuceava.ro.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră! 

Image
Image