fbpx

Emil Boc a autorizat instalarea cortului AUR pentru strângerea semnăturilor anti-Iohannis

Emil Boc a autorizat instalarea cortului AUR pentru strângerea semnăturilor anti-Iohannis

Image
Image

Un cort de dimensiune medie al formațiunii AUR a fost amplasat în plin centrul municipiului Cluj Napoca, în zona pietonală de pe Bulevardul Eroilor, lângă statuia Lupoaicei (Lupa Capitolina). Potrivit actualdecluj.ro, instalarea cortului s-a făcut cu acordul edilului Emil Boc, care recent l-a primit într-o vizită de curtoazie pe președintele acestei formațiuni, George Simion.

Confom sursei citate, chestionat marți dimineața, la un post local de radio, care este motivul pentru care Primăria  Cluj a dat autorizație pentru amplasarea cortului AUR pe B-dul Eroilor, Boc a minimalizat subiectul, spunând că oricum demersul AUR „nu e unul constituțional”, pentru că AUR nu poate să strângă semnături ca să-l demită pe președintele țării.

În același timp, primarul Clujului a recunoscut că AUR a primit autorizație de la Primăria Cluj pentru a-și amplasa acest cort în centrul orașului, apreciind că „nu e în afara legilor democratice ca un partid politic să își facă strategia și campania politică așa cum dorește”.

„Ei au autorizație, nu e în afara legilor democratice să își amplaseze cortul politic, să își facă strategia și campania cum doresc. Că eu nu-s de acord cu demersul lor politic, asta e cu totul altceva (…) Demersul AUR n-are oricum fundament constituțional”, a explicat Boc.

Sursă foto actualdecluj.ro.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră! 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.