fbpx

Femeie violată într-un hotel de 3 stele din Cluj. Ușa nu era încuiată și agresorul a intrat peste ea

Femeie violată într-un hotel de 3 stele din Cluj. Ușa nu era încuiată și agresorul a intrat peste ea

Image
Image

O femeie a fost violată într-o cameră de hotel din Cluj. Victima era cazată în hotel, agresorul nu. Potrivit antena3.ro, până în acest moment nu se știe exact cum a ajuns violatorul în camera de hotel, însă femeia de 49 de ani era la duș. Bărbatul a intrat peste ea ușa nefiind încuiată. 

Tânărul de 25 de ani a fost arestat preventiv. Totul s-a întâmplat în data de 14 august. Femeia este din Spania, dar are domiciliul în Cluj. După incident ea a sunat la 112, însă el i-a smuls telefonul din mână, a scos cablul telefonului fix din camera, a imobilizat o și a întreținut relații sexuale.

Cei doi nu se cunoșteau și tânărul a intrat în hotel când nu era nimeni la recepție. Din păcate nu există camere de supraveghere la hotel. 

“Polițiștii municipiului Cluj-Napoca - Biroului de Investigații Criminale au reținut, la data de 16 august, un bărbat de 25 de ani, din Cluj-Napoca, bănuit de săvârșirea infracțiunii de viol și violare de domiciliu, fapte prevăzute și pedepsite de Codul penal.

La aceeași dată, polițiștii Biroului de Investigații Criminale, împreună cu polițiști din cadrul Serviciul Criminalistic Cluj, au desfășurat o percheziție la locuința celui în cauză, fiind identificate mai multe articole vestimentare, despre care există indicii că ar fi fost purtate în momentul săvârșirii faptei.

În fapt, poliția a fost sesizată în noaptea de 14 august de către o femeie, de 49 de ani, cu privire la faptul că, în timp ce aceasta se afla cazată, în regim hotelier, în Cluj-Napoca, o persoană necunoscută ar fi pătruns în cameră și, prin constrângere, ar fi agresat-o sexual.

Polițiștii au identificat autorul, iar în baza probatoriului administrat, față de acesta a fost dispusă măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore.

În cursul zilei de ieri, bărbatul a fost prezentat unei instanțe de judecată, care a emis un mandat de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile, se arată în comunicatul Poliției.

Imagine cu caracter ilustrativ, dhakatribune.com.

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.