fbpx

FOTO | 7 suspecţi reţinuţi, într-un dosar de trafic de droguri de risc şi mare risc instrumentat de DIICOT

FOTO | 7 suspecţi reţinuţi, într-un dosar de trafic de droguri de risc şi mare risc instrumentat de DIICOT

Image
Image

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism - Serviciul Teritorial Cluj au dispus, vineri, reținerea pentru 24 de ore a unui număr de 7 inculpați, pentru trafic de droguri. Anchetatorii susţin că suspecţii au distribuit droguri considerate de risc şi de mare risc, în special cannabis și MDMA, precum și produse susceptibile a avea efecte psihoactive, către consumatori de pe raza municipiului Cluj-Napoca.

"La data de 17.07.2020, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Cluj împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO Cluj au efectuat un număr de 25 de percheziții domiciliare, în județele Cluj și Maramureș, în urma cărora au fost ridicate 12,25 kg. de cannabis, 18 plante de cannabis, 400 de comprimate de MDMA, 72 de grame de substanțe psihoactive, sumele de 29.330 de euro și 131.950 de lei, aparatură specifică ambalării și vidării, 6 laptop-uri, 28 de telefoane mobile, 2 tablete, 5 hard-disk-uri, 6 stickuri de memorie, 11 grindere, 6 cântare electronice și 2 pistoale cu aer comprimat", se arată într-un comunicat de presă transmis sâmbătă de DIICOT.

În cursul zilei de astăzi, inculpații vor fi prezentați Tribunalului Cluj cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, se mai arată în comunicatul DIICOT.

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.