fbpx

FOTO. Un șofer a fost salvat de trecători dintr-un autoturism care a luat foc

FOTO. Un șofer a fost salvat de trecători dintr-un autoturism care a luat foc

Image
Image

Un bărbat semiconștient a fost scos dintr-o mașină care a luat foc de către șoferii care treceau prin zonă. Mașina care a luat foc a fost singura implicată într-un accident rutier.

Victima a primit îngrijiri medicale din partea echipajului SMURD care a ajuns la fața locului.

„Pompierii de la Detașamentul 2 Cluj-Napoca intervin în aceste momente la un accident rutier petrecut în localitatea Vălișoara, comuna Săvădisla. În accident a fost implicat un singur autoturism. Ajunse la fața locului, echipajele noastre au găsit autoturismul avariat, la care s-a produs și un incendiu. Participanții la trafic au extras de urgență o persoană, fiind vorba despre un bărbat de aproximativ 50 de ani, semiconștient. Acesta primește îngrijiri medicale din partea paramedicilor SMURD, în vreme ce pompierii lichidează incendiul. Intervenția este în dinamică, voi reveni cu detalii. La fața locului acționează echipajele de la Punctul de Lucru Florești.”, a transmis ISU Cluj, potrivit monitorulcj.ro.

Mașina a fost distrusă de flăcări în totalitate. Bărbatul este transportat la spital. 

„În paralel, pompierii au lichidat incendiul care a pornit, cel mai probabil, din cauza unei defecțiuni la compartimentul motor, nu în urma vreunui impact. Autoturismul a fost distrus aproape în totalitate. Forțele se retrag la unitate”, a mai transmis ISU Cluj.

 

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră! 

Foto monitorulcj.ro.

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.