fbpx

Jaf armat la o sală de jocuri din Cluj-Napoca. Poliția a arestat un suspect

Un bărbat mascat a jefuit o sală de jocuri de pe strada Giordano Bruno, în zona Autogării Fany din Cluj-Napoca. Tâlharul a pătruns înarmat cu un cuțit și a cerut să i se dea toți banii.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au făcut două percheziții domiciliare joi dimineața, alături de mascați și de polițiști din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca. Suspectul are 37 de ani și locuiește în municipiu, conform unor surse judiciare. Mascații au descins la prima oră la două domicilii, din Cluj-Napoca și din Baciu, unde autorul jafului ar fi ascuns banii și obiectele folosite în timpul acțiunii.

Potrivit datelor aflate de Știri de Cluj, în data de 4 februarie, la ora 3:30, bărbatul de 37 de ani a pătruns într-o sală de jocuri de pe strada Giordano Bruno, înarmat cu un cuțit. Acesta a amenințat-o pe chelneriță și a fugit cu 10.000 de lei.

Polițiștii l-au reținut joi dimineața pe suspect, pentru 24 de ore. Bărbatul urmează să fie prezentat cu propunere de 30 de zile, mai notează sursa citată.

Image
Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.