Jaf armat la o sală de jocuri din Cluj-Napoca. Poliția a arestat un suspect

Un bărbat mascat a jefuit o sală de jocuri de pe strada Giordano Bruno, în zona Autogării Fany din Cluj-Napoca. Tâlharul a pătruns înarmat cu un cuțit și a cerut să i se dea toți banii.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au făcut două percheziții domiciliare joi dimineața, alături de mascați și de polițiști din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca. Suspectul are 37 de ani și locuiește în municipiu, conform unor surse judiciare. Mascații au descins la prima oră la două domicilii, din Cluj-Napoca și din Baciu, unde autorul jafului ar fi ascuns banii și obiectele folosite în timpul acțiunii.

Potrivit datelor aflate de Știri de Cluj, în data de 4 februarie, la ora 3:30, bărbatul de 37 de ani a pătruns într-o sală de jocuri de pe strada Giordano Bruno, înarmat cu un cuțit. Acesta a amenințat-o pe chelneriță și a fugit cu 10.000 de lei.

Polițiștii l-au reținut joi dimineața pe suspect, pentru 24 de ore. Bărbatul urmează să fie prezentat cu propunere de 30 de zile, mai notează sursa citată.

Image
Image
Image