Jaf ca-n filme la Universitatea de Medicină Veterinară Cluj-Napoca. Tinerii mascați care ar fi furat 90.000 de lei au fost reținuți

Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Polițiștii au anunțat, miercuri, că au depistat și reținut doi tineri bănuiți că, la începutul lunii octombrie, ar fi pătruns în casieria Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj-Napoca, de unde ar fi sustras bani și bonuri valorice.

"La data de 5 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Cluj-Napoca au efectuat percheziții în Iași și Timișoara, pentru documentarea activității infracționale a doi bărbați. Cei în cauză, în vârstă de 25 și 26 ani, sunt bănuiți că, în noaptea de 2/3 octombrie a.c., având fețele acoperite, au pătruns în incinta unei universități din Cluj-Napoca, iar din seiful casieriei ar fi sustras bani și bonuri valorice, cauzând un prejudiciu estimat la peste 90.000 de lei", a anunțat Poliția Română.

Cu ocazia percheziţiilor au fost ridicate articole de îmbrăcăminte, bani și alte bunuri cu valoare probantă în dosarul penal instrumentat.

Cei doi tineri au fost conduși la sediul Poliției și reținuți pentru 24 de ore. Ei sunt cercetați pentru furt calificat.

 

Sursa foto: Poliția Română

Image